Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kim

Τηλεφωνικό νούμερο : 13106379170

WhatsApp : +8615639785569

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Η νέα υλική Co. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Shaoxing, ΕΠΕ είναι καινοτόμος βασισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των λύσεων και των υλικών.

SHAOXING SYNC NEW MATERIAL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Η επιχείρηση κατέχει τις ιδιόκτητες τεχνολογίες στην ανάπτυξη και την παραγωγή των νέων λειτουργικών υλικών μεμβρανών/ταινιών, των βιοδιασπάσιμων υλικών συσκευασίας, και των νέων υδροδιαλυτών υλικών συσκευασίας. Αυτά τα υλικά έχουν εφαρμοστεί εκτενώς στους τομείς της ιατρικής και της υγείας, των καθημερινών καταναλωτικών αγαθών, και της βιομηχανικής παραγωγής.

SHAOXING SYNC NEW MATERIAL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η υδροδιαλυτή μεμβράνη/η ταινία PVA/PVOH είναι ένα υλικό συσκευασίας ανάδυσης φιλικό προς το περιβάλλον. Η μεμβράνη/η ταινία αποτελείται από το νέο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, PVA/PVOH (πολυβινυλικό οινόπνευμα), το οποίο είναι ένα υδροδιαλυτό, μη ρυπογόνο, και μη τοξικό πολυμερές υλικό. PVA/PVOH είναι διαλυτό στο νερό και μπορεί να βιοδιασπαστεί πλήρως στο νερό (H2O) και το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) στη φύση, κατά συνέπεια είναι ένα αληθινά φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Το υδροδιαλυτό υλικό που παράγεται με PVA/PVOH δεδομένου ότι η πρώτη ύλη έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών και είναι κατάλληλη για τη μεμβράνη/τις ταινίες/τις τσάντες στις διάφορες περιοχές

SHAOXING SYNC NEW MATERIAL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OEM / ODM

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ παρέχει το cOem & την υπηρεσία ODM.

Ε & Α

SHAOXING SYNC NEW MATERIAL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

syncmaterial@hotmail.com
+8615639785569
+86 15639785569
13106379170