Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kim

Τηλεφωνικό νούμερο : 15639785569

WhatsApp : +8615639785569

Free call

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 25 μικρό 840mm υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων

Ποσότητα παραγγελίας min : 2000 Τιμή : 0.19-0.23
Συσκευασία λεπτομέρειες : 200pcs/carton, Χρόνος παράδοσης : 7-15 ημέρες
Όροι πληρωμής : L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram Δυνατότητα προσφοράς : 20000/DAY
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: SYNC
Πιστοποίηση: SGS,ISO9001 Αριθμό μοντέλου: Καυτός υδροδιαλυτός

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρώμα: Φυσικός Πάχος: 25 μικρό
Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο MOQ: 2000
Περιβαλλοντικός: 100% διαλύοντας στο νερό Λιμένας φόρτωσης: Σαγκάη
Υψηλό φως:

Υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων 25 μικρού

,

τσάντα πλυντηρίων 840mm υδροδιαλυτή

,

25 βιοδιασπάσιμες τσάντες πλυντηρίων μικρού

Περιγραφή προϊόντων

Καυτές υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων PVA για τις βιοδιασπάσιμες τσάντες πλυντηρίων νοσοκομείων

 

Οι υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων παρέχουν μια κατάλληλη και υγιεινή δυνατότητα αποθήκευσης για τα λερωμένα στοιχεία πριν από το πλυντήριο. Οι υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων είναι για τη χρήση στα όργανα προσοχής, όπως τα σπίτια προσοχής ή τα νοσοκομεία. Υπάρχει μια επιλογή των ΚΑΥΤΩΝ ΥΔΡΟΔΙΑΛΥΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ και των ΚΡΥΩΝ ΥΔΡΟΔΙΑΛΥΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ.

  • Οι ΚΑΥΤΕΣ ΥΔΡΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ διαλύουν στο ζεστό νερό από τη θερμοκρασία 60°C επάνω
  • Οι ΚΡΥΕΣ ΥΔΡΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ διαλύουν στο κρύο νερό από 25° Γ επάνω
  • Οι υδροδιαλυτές τσάντες δεν είναι κατάλληλες για τη χρήση στα εσωτερικά πλυντήρια.

 

Υδροδιαλυτές τσάντες πλυντηρίων - το καυτό υδροδιαλυτό πλυντήριο τοποθετεί σε σάκκο & το κρύο υδροδιαλυτό πλυντήριο τοποθετεί την επισκόπηση:

Η υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων είναι ένα κατάλληλο εργαλείο προφύλαξης που επιτρέπει στους λερωμένους χειριστές λινού για να απομονώσει, να αποθηκεύσει, να μεταφέρει και να καθαρίσει τα washable βρώμικα στοιχεία. Οι τσάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ακέραια σκάφη της γραμμής στα εμπορευματοκιβώτια αποκομιδής ή ως ανεξάρτητες τσάντες αποθήκευσης για τα λερωμένα ή μολυσμένα στοιχεία (δηλ. χρησιμοποιημένα μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα continence) πριν από το πλύσιμο, ελαχιστοποιώντας κατά συνέπεια τον κίνδυνο της διαγώνιας μόλυνσης ή άμεσης έκθεσης στα απόβλητα ή τα ρευστά σωμάτων. Οι κλειστές τσάντες πλυντηρίων μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα στο πλυντήριο. Κατά τη διάρκεια της πλύσης, οι υδροδιαλυτές διαφανείς τσάντες διαλύουν, απελευθερώνοντας το περιεχόμενο στο πλύσιμο.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 25 μικρό 840mm υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προδιαγραφή:

Υλικό

 

100%PVA

 

Μέγεθος

 

660*840mm, 710*990mm, 914*990mm

 

Πάχος

 

25micron, 20micron

 

Χρώμα

 

Φυσικός (πάντα έχει το απόθεμα), κόκκινο, κίτρινο

 

Συσκευασία

 

200pcs/carton

 

 

 

Όλοι είναι διαθέσιμοι με έναν σαφή ή κόκκινο χρωματισμένο κρύο υδροδιαλυτό δεσμό

Οι τσάντες πλυντηρίων μπορούν επίσης να κατασκευαστούν στα μεγέθη και τα χρώματα στις απαιτήσεις του πελάτη (οι ελάχιστες ποσότητες ισχύουν)

Πώς να χρησιμοποιήσει:

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 25 μικρό 840mm υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων 1

1. Τοποθετήστε τα ενδύματα στην υδροδιαλυτή τσάντα. Κατά τη φόρτωση των ενδυμάτων, παρακαλώ σιγουρευτείτε για να βάλετε τα ξηρά ενδύματα στην υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων πρώτα, και να βάλετε έπειτα τα υγρά ενδύματα, ή τυλίξτε τα υγρά ενδύματα με τα ξηρά ενδύματα και τα βάλτε στην τσάντα. Αυτό μπορεί να αποτρέψει λυσσασμένος το κατώτατο σημείο της τσάντας λόγω της εκτεταμένης επαφής με τα υγρά ενδύματα στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας. Παρακαλώ μην βάλτε πάρα πολύς τα υγρά ενδύματα στην υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων ανά πάσα στιγμή. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι η υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων είναι πολύ ευαίσθητη στην υγρασία.

2. Χρησιμοποιήστε το συνημμένο λουρί για να δέσετε το στόμα της τσάντας για να αποτρέψει καλά το υγρό (όπως το ρευστό σωμάτων ή το αίμα) στην τσάντα πλυντηρίων από να διαρρεύσει έξω και τη μόλυνση του περιβάλλοντος και του προσωπικού. Το λουρί 2-3 στροφές γύρω από το άνοιγμα και δέστε έναν κόμβο ολίσθησης, επειδή η μέθοδος δεσίματος έχει επιπτώσεις στη διαλυτότητα νερού της υδροδιαλυτής τσάντας πλυντηρίων.

3. Κατά τη μεταφορά του μολυσμένου ιματισμού μέσα ή έξω από στο νοσοκομείο, παρακαλώ συσκευάστε την υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων που περιέχει τους μολυσματικούς παράγοντες με μια άλλη καθαρή εξωτερική συσκευάζοντας τσάντα. Αυτό μπορεί να μειώσει την πιθανότητα το μολυσμένο ιματισμό στον αέρα λόγω της οπής ή λυσσασμένος της τσάντας στον τρόπο στο δωμάτιο πλυντηρίων.

4. Παρακαλώ τοποθετήστε τη δεμένη υδροδιαλυτή τσάντα πλυντηρίων σε ένα πλυντήριο ανακατώματος ή τυμπάνων. Παρακαλώ μην ανοίξτε την τσάντα στα ενδύματα είδους, δεδομένου ότι δεν είναι αρμόζον να κάνει έτσι η έκθεση των μολυσμένων ενδυμάτων στον αέρα μπορεί να προκαλέσει cross-infection.

5. Κανένα θέμα η τσάντα πλυντηρίων δεν είναι κρύος-νερό-διαλυτό ή καυτός-νερό-διαλυτό, το κρύος-νερό-διαλυτό λουρί μπορεί γρήγορα να διαλύσει κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου της ταράσσοντας διαδικασίας πλυντηρίων κρύος-νερού, και τα περιλαμβανόμενα ενδύματα μπορούν γρήγορα να έρθουν σε επαφή με το νερό.

6. Τα ενδύματα πρέπει να ανακατωθούν στο νερό 65°C (175°F) για τουλάχιστον 40 δευτερόλεπτα πρίν εγχέουν τα απορρυπαντικά, το αλκάλιο, ή άλλες καθαρίζοντας χημικές ουσίες στο πλυντήριο. Ολόκληρη η διαδικασία πλύσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι η θερμοκρασία ύδατος είναι τουλάχιστον 65°C (175°F) για ένα πλυντήριο τύπων Ε για τουλάχιστον 10 λεπτά. (Παρακαλώ αναφερθείτε στο πρότυπο της τσάντας πλυντηρίων για τη θερμοκρασία πλύσης.)

 

 

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

syncmaterial@hotmail.com
+8615639785569
+86 15639785569