Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kim

Τηλεφωνικό νούμερο : 15639785569

WhatsApp : +8615639785569

Free call

υδροδιαλυτή ταινία σπόρου πολυβινυλικού οινοπνεύματος 200m

Ποσότητα παραγγελίας min : 500KGS Τιμή : USD4.8-5.2/kg
Συσκευασία λεπτομέρειες : Συσκευασία στο ρόλο Χρόνος παράδοσης : 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής : L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram Δυνατότητα προσφοράς : 1000kgs/day
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: SNYC
Πιστοποίηση: SGS,ISO9001 Αριθμό μοντέλου: Κρύα υδροδιαλυτή ταινία σωλήνων

Λεπτομερής ενημέρωση

υλικό: 100% PVA (πολυβινυλικό οινόπνευμα) πλάτος: 1M
μήκος: 2005000m Χρώμα: Διαφανής, κόκκινος,
Τύπος: Ταινία σωλήνων MOQ: 500KGS
Χρησιμοποίηση: Συσκευασία Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υδροδιαλυτός
Δείγματα: ελεύθερος
Υψηλό φως:

Υδροδιαλυτή ταινία σπόρου πολυβινυλικού οινοπνεύματος

,

ταινία σπόρου 200m υδροδιαλυτή

,

διαλύοντας ταινίες 200m γρήγορα

Περιγραφή προϊόντων

Pva υδροδιαλυτή ταινιών διαλύοντας ταινία νερού ρόλων διαφανής

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

Τα προϊόντα ταινιών PVA είναι πράσινα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά συσκευασίας. Τα μικροβιακά πειράματα προτείνουν ότι η ταινία PVA είναι μη τοξική δεν εμποδίζει την αύξηση και την αναπαραγωγή των μικροοργανισμών και είναι πλήρως βιοδιασπάσιμο.

Η υδροδιαλυτή ταινία σωλήνων έχει την άριστη διαλυτότητα νερού, η οποία μπορεί να συντονιστεί λεπτά στις διαφορετικές θερμοκρασίες ύδατος και τα διαφορετικά ποσοστά διάλυσης.

Η υδροδιαλυτή ταινία σωλήνων έχει τη συγκρατημένα ισχυρή διαπερατότητα στην υγρασία και την αμμωνία, αλλά είναι ιδιαίτερα στεγανή στα αέρια όπως το οξυγόνο, το χλώριο, το υδρογόνο, το ήλιο, το αργό, και το διοξείδιο του άνθρακα. Τα συσκευάζοντας τρόφιμα με τη μεμβράνη PVA/οι ταινίες μπορούν πλήρως να συντηρήσουν τη φρεσκάδα, τα συστατικά, και τη μυρωδιά των συσκευασμένων υλικών.

 

υδροδιαλυτή ταινία σπόρου πολυβινυλικού οινοπνεύματος 200m 0

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Η μεμβράνη/η ταινία PVA έχει άριστο impermeability, τη διαλυτότητα νερού, και τη βιοδιασπασιμότητα, κ.λπ. Είναι ένα από τα πράσινα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που έχουν προαχθεί επιτυχώς τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, όλο και περισσότερο ευρέως χρησιμοποιείται στους διάφορους φιλικούς προς το περιβάλλον και υδροδιαλυτούς συσκευάζοντας τομείς, όπως η συσκευασία των χημικών ουσιών για τη γεωργία, τις χρωστικές ουσίες, τα καθαρίζοντας προϊόντα και τα απορρυπαντικά. Επίσης συνήθως χρησιμοποιείται για τη συσκευασία των βιοδιασπάσιμων προϊόντων υφάσματος, υδροδιαλυτές ιατρικές τσάντες διάθεσης αντι-μόλυνσης, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις υφαντικές πρόσθετες ουσίες και κεντητικής.

 

υδροδιαλυτή ταινία σπόρου πολυβινυλικού οινοπνεύματος 200m 1

Πλεονέκτημα:

 

1. Χρηματοκιβώτιο και υδροδιαλυτή πολυμερής ταινία Nontoxic.PVA για τους ανθρώπους ασφαλείς και μη τοξικούς, μη-ενόχληση, εύκολα βιοδιασπάσιμη. Τα τελευταία προϊόντα υποβάθμισης του διοξειδίου του άνθρακα που διαλύονται στο νερό και του νερού που απορροφάται από το σώμα μέσω του μεταβολισμού μπορούν να εκκριθούν.

 

2. Περιβαλλοντικός και διαλυτός. Η υδροδιαλυτή πολυμερής ταινία PVA είναι μια άχρωμη και διαφανής ή η αδιαφανής χρωματισμένη εύκαμπτη μεμβράνη μπορεί να διαλυθεί γρήγορα στο νερό, που διαλύεται εντελώς μέσα σε 2 λεπτά σε -4 ℃ -35 όροι ℃, που διαλύονται εντελώς στους ανωτέρω 35 όρους ℃ για 50 δευτερόλεπτα. Η ταινία μπορεί να απελευθερωθεί γρήγορα από το περιεχόμενο της συσκευασίας, έτσι ώστε ο ρόλος του ενεργού συστατικού γρήγορα. Αφότου διαλύει η ταινία το ουδέτερο συστατικό καμία περιβαλλοντική ρύπανση, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

 

3. Πολυμερής ταινία απόδειξης και διάβρωσης Resistance.PVA πετρελαίου η υδροδιαλυτή δεν διαλύει στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες (όπως το βενζόλιο, το ξυλόλιο, κ.λπ.), όλο το ζωικό πετρέλαιο, το φυτικό έλαιο και τους υδρογονάνθρακες πετρελαίου, κ.λπ., αλλά διαλύεται στη γλυκερίνη, τη γλυκόλη αιθυλενίου, τα αμίδια, triethanolamine, το άλας αιθανολαμίνης, και διμεθυλικό sulfoxide.

 

4. Αποτρέψτε ηλεκτροστατικό. Η υδροδιαλυτή ταινία PVA είναι μια αντιστατική ταινία, με τις καλές αντιστατικές ιδιότητες. Στο στάδιο της υδροδιαλυτής ταινίας στη συσκευασία των προϊόντων, όχι λόγω της πλαστικότητάς του που προκαλείται από τη στατική ηλεκτρική ενέργεια και την ηλεκτροστατική σύνδεση για να μειώσει την απόδοση σκόνης.

υδροδιαλυτή ταινία σπόρου πολυβινυλικού οινοπνεύματος 200m 0

5. Το ελαστικό εκτατό και τυχαίο πάχος filmthe packing.PVA υδροδιαλυτό είναι 0.020.06mm, η εκτατή δύναμη 100-300 κλ/τ.εκ., επιμήκυνση 10-600%.Since που η ταινία έχει την καλή ευελιξία, μπορεί να γίνει στα διάφορα μεγέθη της συσκευασίας των μορφών, τυχαία συσκευασία, να τοποθετήσει την εύκολη, απλή επεξεργασία σε σάκκο.

 

6. Ακρίβεια μέτρησης. Η υδροδιαλυτή ταινία PVA έχει τη συγκεκριμένη εκτατή δύναμη και τον ελαστικό συντελεστή και την υψηλή μηχανική αυτόματη απόδοση συσκευασίας για ποικίλη αυτόματη μηχανή πλήρωσης, που βελτιώνει την ακρίβεια της δόσης.

 

7. Καλό Sealability θερμότητας. Η υδροδιαλυτή ταινία PVA έχει καλό sealability θερμότητας, η θερμοκρασία αντίστασης θερμότητας μέχρι 140 ℃, εφαρμόσιμα στην αντίσταση θερμοκόλλησης και σφράγισης υψηλής συχνότητας.

 

8. Αναπνεύσιμο εμπόδιο οξυγόνου. Η υδροδιαλυτή ταινία PVA έχει μια ισχυρή διαπερατότητα του αερίου νερού και αμμωνίας. αλλά το οξυγόνο, το άζωτο, το υδρογόνο και το διοξείδιο του άνθρακα δηλητηριάζουν με αέρια με τις καλές ιδιότητες εμποδίων, αλλά για το οξυγόνο, το άζωτο, το υδρογόνο και το διοξείδιο του άνθρακα δηλητηριάστε με αέρια με τις καλές ιδιότητες εμποδίων. Αυτό το characteristicsm αυτό μπορεί να κρατηθεί άθικτο και το αρχικό συσκευασμένο συστατικά προϊόν μυρωδιών μπορεί να είναι μια καλή προστατευτική δραστηριότητα του περιεχομένου, για να αυξήσει την αποτελεσματική χρησιμοποίηση των φυτοφαρμάκων.

 

9. Εκτύπωση σαφής. Η υδροδιαλυτή ταινία PVA μπορεί να τυπωθεί από το μελάνι στην επιφάνεια ταινιών ποικίλο επιθυμητό άριστο printability σχεδίων χρώματος.

 

10. Ο υψηλός βαθμός της ασφάλειας, βελτιώνει την υδροδιαλυτή ταινία Quality.PVA που η καλή εκτέλεση εκτύπωσης μπορεί να εξασφαλίσει που οι χρήστες πρέπει μόνο να προωθήσουν το ρόλο του στη συσκευασία, αλλά και έχει τις ιδιότητες ασφαλείας. Όποιος κερδίζει κόστος της ασφάλειας, αλλά και βελτιώνει την ποιότητα. Όποιος κερδίζει κόστος της ασφάλειας, αλλά και βελτιώνει την ποιότητα.

υδροδιαλυτή ταινία σπόρου πολυβινυλικού οινοπνεύματος 200m 3

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

syncmaterial@hotmail.com
+8615639785569
+86 15639785569